Diesweekend 2019

15 november 2019

Op de derde van Oktober hebben we een klein feestje mogen vieren, ons dispuut is alweer 8 jaren oud geworden. Naast de bijbehorende taart op onze dies, hebben we dit een aantal dagen later wat uitgebreider gevierd op het diesweekend. Dit weekend vertrokken zo’n 25 vurige leden en reunisten richting een flink vakantiehuis. Een aantal van hen besloot de brommer te pakken. Hierdoor is onderweg hun vernuft nog aardig op de proef gesteld. Eenmaal aangekomen heeft iedereen zich met een sauna, bord en videospelletjes, een ruime hoeveelheid drankjes, een constante throughput aan hapjes en vooral een grote portie gezelligheid, een avond goed vermaakt. Na een avond hertjes bewonderen en omgekeerd verstoppertje spelen kon iedereen ‘s ochtends genieten een zeer culinair ontbijt. In de middag die hierop volgde heeft het dispuut zich beziggehouden met een sportieve activiteit, de jachtsport om precies te zijn, en is er een aantal kleiduiven uit de lucht geschoten. Ondanks dat Wouter niet kon winnen, heeft iedereen hiervan genoten. Eenmaal terug in het huis, is het weekend met nog een gezellige avond afgesloten.