Gala W.S.V. Simon Stevin - 2019

8 februari 2018

Op 8 februari besloten de mannen van het E.W.D. weer eens de manieren tevoorschijn te halen, het rokkostuum uit de kast te trekken en hulplijnen in te schakelen om dates te regelen: het was weer eens tijd voor een gala. Het is bijzonder om in een korte periode zo vaak het woord ‘Datestress’ te horen; dat krijg je ervan als je allemaal werktuigbouw gaat studeren. Maar gelukkig bleken connecties in de wereld van vrouwendisputen hierin heel goed van pas te komen. Eenmaal aangekomen op het gala heeft iedereen weer zijn mooi gebeunde corsages kunnen showen om vervolgens te genieten van een paar glazen (lees: flessen) rode wijn. Gelukkig zijn we slim genoeg geweest om de foto net iets daarvoor te nemen, dus neem vooral een kijkje naar het resultaat. Uiteindelijk zag iedereen er eigenlijk wel prima uit. Behalve Cas. Die had namelijk nog steeds zijn gebit in tweeën. Ach ja