MidWinterBroai - Hete Hamburgers Harken

6 februari 2019

Ook dit jaar vlamden de BBQ’ s weer hard in tegen het gure weer van tweede maand van dit kalenderjaar tijdens de negende editie van de Midwinterbroai: Hete Hamburgers Harken. Het dispuut heeft, samen met de aspirant leden van de tiende lichting, weer laten zien hoe fantastisch lekker en gezellig een BBQ is. Ruim 120 hongerige werktuigkundige magen liepen dit jaar langs de BBQ’s om een lekkere vleesschijf op hun broodje te laten glijden, waarna ze tafels vol met de meest exotische toppings en sausjes tegen kwamen om de hamburgers een eigen, unieke touch te geven.

Om de kou te trotseren konden de aanwezigen lekker warm en knus onder een dekentje op de grote leren bank de zelfontworpen hamburger naar binnen duwen, onder het genot van een lekker biertje óf een glas warme chocolademelk, met of zonder een scheutje Schrobbelèr.

Het was weer een gezellige avond met zowel bekende als nieuwe gezichten en zowel bekende als nieuwe smaakcombinaties!

De tiende lichting des E.W.D. Hephaestus: “Nooit Geblust!”