Kerstdiner - 2018

15 december 2018

Zoals elk jaar vierde het E.W.D. weer het kerstdiner; een immer memorabele avond waar zowel reünisten, leden als foeten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Na een aperitief van de reünisten met kaviaar, oester en martini, kon het organiserend comité eindelijk het thema van de avond aankondigen: Pauper Delicieux. U weet wel, van die afschuwelijke reclame met Beau van Erven Dorens. Dit thema uitte zich gelijk bij het tweede aperitief, waarbij iedereen kon genieten van zijn eigen lauwe Schulti. Gedurende de avond zijn er veel gerechten voorbij gekomen, van noodlesoep en een spoom van Smirnoff Ice on Ice tot kapsalon met eend en Beef Wellington. Mocht u nog twijfelen of alle tradities in acht zijn genomen, kan ik u gelukkig vertellen dat er weer genoeg vuurwerk is afgestoken, dit maal om de verjaardag van de heer Van Adrichem te vieren.

Om nog in de echte kerstsferen te komen en de ambiance van de winternachten te ervaren, heeft het E.W.D. ook nog een kerstfoto genomen met alle bekende gezichten van de kerststal. Met de nodige attributen belande uiteindelijk de Praeses in een kribbe en kregen de andere leden en reünisten hun taak toegewezen. Om het af te maken, begon het op deze prachtige avond ook nog te sneeuwen, tot grote vreugde van de heer Moerenhout, die de locatie van het diner voor een periode van 1,5 uur heeft verlaten om een sneeuwbal te maken met een diameter van ongeveer 70 centimeter; een noemenswaardige prestatie.

Al met al was het weer een waardige afronding van het jaar om met de mannen van Hephaestus nog even terug te blikken op het prachtige jaar 2018. Tot volgend jaar!