Wat voor enkelen als alledaags beschouwd wordt, geldt dit voor de heer Verberne echter niet. Na 21 zomers te hebben overleefd, wat een hele prestatie is, besloot hij dat het tijd was zich over de leden te ontfermen en hen bij zijn ouderlijk huis in Bergen op Zoom te verwelkomen.

In dit klassieke pand werden wij rijkelijk ontvangen met een glaasje bubbels, waarna een kijk gegeven werd in de historie van deze monumentale domicilie. Onder de indruk van de rijke sage werd eenieder geboden naar de kelder. Een verschijning waar eenieder geschiedkundige een warm gevoel van krijgt. Echter brandde het verlangen ook bij ons hier aanwezig te zijn aangezien de locatie zich bij uitstek een perfecte locatie voor een diner voorziet.

De verhalen blijven we schuldig, echter gaan de herinneringen van deze avond niet snel uit het geheugen. Het was een waar genoegen.

Nogmaals dank aan het gastvrije gezin Verberne.