Op vrijdagmiddag 19 oktober zijn we met de Dames verticale Link uit Nijmegen naar Pallieter, het grootste hockey studententoernooi van Zuid-Nederland, geweest. Nadat we in volle haast onze trein naar Tilburg hadden gemist, kwamen we 10 minuten later dan gepland aan in Tilburg. Hier stonden de dames van Link al op ons te wachten en zijn we gezamenlijk naar het park gegaan om even samen te lunchen en alvast te genieten van heel wat wijn en lauwe blikken pils. Zodra we dit op hadden zijn we direct door gegaan naar het toernooi. De winnaars die wij zijn hebben we niet gehockeyd en dus ook geen wedstrijd verloren, wat ons natuurlijk nog meer reden gaf om daar flink te genieten van het feest! De 3 verschillende stages zorgde ervoor dat er overal wat te doen was en als kers op de taart was zanger Kafke ook aanwezig, die met zijn 3 nummers en witte blouse een prachtig feest heeft gebouwd!