Een erotische integratie met dispuut Venilia

Het is niet wat de titel je doet denken, laten we dat even voorop stellen. De wortels van het idee voor deze integratie grijpen in het strand van de zuiderkust van Frankrijk. Hier hebben vier jongelui van ons dispuut bedacht een dame in te huren om een erotisch getinte workshop te geven voor onze eerste bijeenkomst met Venilla. Dat was even wat anders dan een theekransje of standaard BBQ.

Er is ons veel uitgelegd over van die apparaten die je niet op je bureau laat slingeren. Al moet ik wel zeggen dat ik een geel, krom en trillend apparaat heb gezien dat niet heel veel zou opvallen in een fruitschotel. Overig viel ons wel gelijk op dat de dames-accessoires veel meer features hebben dan hun mannelijke evenknieën.

Onze kennis werd aan het einde van de avond getest met behulp van de “piemelquiz”. Deze ging niet zo zeer over piemels, hij werd slechts ingevuld op een papieren geslachtsdeel. De winnaars van de quiz waren Koen en Loes, wat oké uitpakte voor Koen en iets spannender voor Loes.

Achteraf kregen we de catalogus te zien. Toen hebben we gelukkig gebruik kunnen maken van een bulk-korting. Er is inmiddels een aantal kilo aan materiaal binnengekomen, ik ben benieuwd…