Of deze beunhazen van het E.W.D. ook een keertje de Verenigingsballen kunnen worden? Ik denk dat deze vraag na afgelopen vrijdag, 01-06-2018, wel beantwoord kan worden. Samen met Damesgenootschap Vonk mocht er naar Nijmegen afgereisd worden, deze keer voor een Croquet & Croquettes-toernooi. Het toernooi waar het balspel croquet beoefend wordt, onder het genot van meerdere glaasjes prosecco en onbeperkt broodje kroket.

In de trein op de heenweg werden nog even de bretels afgesteld en de haartjes geplakt. De regen mocht de pret zeker niet bederven en de zonnebrillen werden eigenwijs gedragen. Eenmaal in Nijmegen was het eerst tijd om samen met Damesgenootschap Vonk te lunchen en elkaar beter te leren kennen. Hierbij kunnen we zeggen dat de vonk al overgeslagen is. Nadat we erachter waren gekomen dat wij veel met elkaar gemeen hadden, was het tijd om dan toch door de regen naar de velden in Groesbeek te vertrekken. Bij binnenkomst was de toon gelijk duidelijk: ontvangen worden door een violist en door mogen lopen omdat je op een gastenlijst staat. Alles zag er chique uit.

Dat we het Croquet-toernooi niet hebben kunnen winnen, kwam zeker niet omdat we er weinig ervaring mee hadden. De aandacht voor de flesjes bubbels en vooral de broodjes kroket nam de overhand waardoor sommige wedstrijden gemist werden. Nadat de zon onder was, kwam toch weer de beunhaas een beetje naar boven, en werd er tot middernacht gedanst, gesjanst en nog wat lekkere biertje genuttigd. Op de terugweg moest de lompheid er dan toch echt nog even uit en sprongen er nog een paar, tot licht bloedens toe, een struik in.

Graag willen we Damensgenootschap Vonk en de organisatie bedanken voor deze Vurige en net over de top middag!