Op vrijdag is het om 12 uur wel weer gedaan met de concentratie, goeie tijd voor een toernooitje dus! Op naar Coupe des Tempeliers, een studentenhockeytoernooi (waar niet meer gehockeyd word) in Nijmegen. Eerst nog even lunchen in Eindhoven met de dames van “Losgeslagen” waarmee we naar het toernooi zijn geweest en toen de trein in naar Nijmegen. Van tevoren waren we gewaarschuwd dat de politie boetes uit zou delen aan mensen die laf gezopen hadden in de trein, dus al de 10 flessen wijn en een kruik schrobbelèr moesten op in de trein. Flink ingepilst kwamen we aan op het terrein in Nijmegen waar we ons flink vermaakt hebben samen met (naar mijn schatting) 3000 anderen studenten.

Op het moment van terugreis had wonder boven wonder iedereen zich weer weten te verzamelen bij de bus. De chauffeur van de bus heeft zich bewezen als ware feest-dj en de sfeer in de bus was uitermate goed. Daarna op station Nijmegen de goede trein weten te vinden en we waren goed op weg naar Eindhoven. Op station den Bosch begonnen de “problemen” echter. De trein die zou vertrekken richting Eindhoven had 10 minuutjes vertraging, toen een uur vertraging, en toen ineens 2,5 uur vertraging. Dus wat doet een student als ie 2,5 uur op de trein moet wachten? Een biertje pakken natuurlijk! Het damesdispuut Feminae Vitae was ook nog aan het stappen en samen hebben we de straten van Den Bosch nog 2 uurtjes onveilig gemaakt waarna we om 3 uur eindelijk de trein konden pakken. Het was weer een vurige middag en avond!