Tijdens een Pinksterweekend gaat de ene student lekker een weekendje weg, de ander naar zijn thuishaven. Echter stond er voor ons weer een dispuutstoernooi op de planning, Lacrosse 2018! Maandag 21 mei begon meteen met een lekker zonnetje. Rond het middaguur werden de dames van Feminae Vitae opgehaald van het station waarna zij hun weg vervolgden richting De Weeghconst, waar de lunch en aangesloten fusten klaarstonden voor een pré-borrel.

Vorig jaar werd het bierklassement gewonnen door team “Heph Vitae”, dus we moesten ook dit jaar de eer hooghouden. Je kunt natuurlijk niet op een lege maag het bierklassement winnen. Dus na de bierlunch konden we oversteken naar het Lacrosse terrein. Meteen een kinderbadje, opblaaskrokodil en statafel gedibst, om het feest goed te beginnen. Het bleek al snel dat de lacrosse wedstrijden niet fantastisch verliepen. Dan maar vol voor het bierklassement. Met een goede tip van een oud-Wedstrijdcommissaris wisten we weer het bierklassement te winnen! Tussendoor zijn er dansjes gewaagd, pizza’s gegeten, Schnapps gedronken, krokodillen getemd en is er veel gelachen, een geslaagde dag! ik zou zeggen: “Tot volgend jaar, waar we onze titel weer zullen verdedigen!”