De zevende editie van de Midwinterbroai heeft alweer plaatsgevonden. Dit jaar konden er Scherpe Spiesen geSnoaid worden. De houten speren waren geregen met vier soorten vlees, waaronder de köfte, bereid volgens een authentiek Turks recept en ze vielen goed in de smaak. Een stevige maaltijd betekent natuurlijk een evenredig stevige bierconsumptie, waardoor de sfeer er goed in zat bij de meer dan 100 aanwezigen. Door de grote opkomst en een heater was de temperatuur in de tent redelijk aangenaam, maar voor het uittesten van de zelfgemaakte frisbee-afschieter moest men toch even buiten zijn. Gelukkig kon een kopje Schroffie, zoals wij dat vaker drinken, deze mensen weer redelijk opbeuren na een potje schijven schieten. Al met al was het weer een geslaagde editie waarbij we veel nieuwe gezichten hebben gezien!

De negende lichting aspirant leden, “Drink met moaten!”