De leden waren nog geheel over de feestdagen heen of het was al weer tijd voor een volgend Kerstdiner. Dit jaar mochten we bij het kerstdiner kennis maken met de familie en buren van Hephaestus. We waren namelijk uitgenodigd op het Hemelrijk(en). Naast de vele gangen kregen we ook informatie over verschillende goden om op te malen. Het diner werd dit jaar geopend met een Griekse borrel van Zeus, gevolgd door een trio van huis gerookte vis van Poseidon, een Franse uiensoep van Demeter, een stoof van lam van Hermes, en daarmee waren we nog niet eens op de helft! Zo werden we ermee geconfronteerd met hoeveel goden er op Olympus wonen. Tussendoor was er nog een knallende verassing voor de verjaardag van een van onze reünisten. Deze mooie avond kon natuurlijk niet eindigen zonder een onze helm gesmeed uit chocolade bij een kopje schroffie.