Vroeger heeft ons dispuut onder leiding van de sportief ingestelde Jan Donkers enkele keren meegedaan aan de Van Lint Sportweek. Tijdens de Van Lint week doe je vier avonden achter elkaar mee aan een onbekend sporttoernooi en de week wordt afgesloten met een groot feest op donderdagavond na de finales. Omdat Jan Donkers al meer dan twee afgestudeerd is moesten de nieuwe ‘sportieve’ leden zich dit jaar laten gelden. Met elke avond een andere samenstelling van topatleten deed het E.W.D. dit jaar mee aan basketbal, knotsbal (een soort hockey met een groot oor staafje) en zaalvoetbal. Voor knotsbal bleken we talent te hebben, na drie gewonnen wedstrijden plaatsen we ons voor de finale op donderdag.

Die donderdag kwamen mensen van huizen ver om ons aan te moedigen, helaas wierp dit niet zijn vruchten af en verloren we nipt in de halve finale. Of dat dit lag aan het ontbreken van onze professionele knotsballer 30 zullen we nooit weten, desondanks hebben we het halen van de halve finale uitbundig gevierd. Met spierpijn en plezier kijken we terug op een sportieve week waar we volgend jaar zeker weer mee aan zullen doen.