Een degelijke sportpartij behoeft natuurlijk een gedegen warming-up. Gezien de sport op hande, bestond deze kickstart uit broodjes worst en een fust, welke gretig aftrek vonden bij de dames van Feminae Vitae en onszelf. Deze bodem werd buiten voortgezet met heupflacons Schrobbelèr en slagroom onder het genot van een potje Lacrosse. Na de nodige biertjes, gescoorde brillen en gebrek aan doelpunten lag er winst op de loer. Een winst die na een vrij lange eindsprint binnen handbereik kwam, en met onvaste hand genuttigd werd. Een victorie die toepasselijk genoeg werd beloond met een zege rondje en, van uit ons eigen oogpunt zeer charmante, danspasjes gechoreografeerd door de dames.  Tot slot wel mijn dank voor de bijtijdse eindtijd van deze mooie dag.

Ardin Corbijn van Willenswaard

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een antwoord