Op een bewolkte maar gelukkig droge maandag werd dit jaar op 6 februari de MidWinter-Broai georganiseerd. Een activiteit die al enkele jaren wordt gehouden en waar vooral de grote hoeveelheden vlees gewaardeerd kunnen worden. Zo werd er dit jaar gekozen om het thema Kleumend Kip Kluiven te hanteren; genoeg kip van de barbecue voor iedereen, met enkele sauzen, maiskolven en coleslaw, wat uiteraard allemaal zelf geproduceerd was. Terwijl de barbecues warm aan het worden waren of men voor even genoeg gegeten had, waren er ook nog de activiteiten, zoals een potje beerpong of Gelande Quaff. Dit laatste zal misschien iets minder bekend zijn, maar laten we het erop houden dat er veel pullen over de tafels zijn gegaan, die ook nog op erg creatieve manieren zijn gevangen.

Met de grote hoeveelheden eten, bier en vooral gezelligheid kan gezegd worden dat het een waardige opvolger was van voorgaande MidWinter-Broaien.