Dinsdag 16 februari lanceerde E.W.D. Hephaestus, het dispuut van W.S.V. Simon Stevin, de traditionele midwinter-braai.

Aangezien het dit jaar een lustrum was van de activiteit werd er extra uitgepakt. Zo kregen de aanwezige een overheerlijke Ierse stoofpot, een combinatie van lamsvlees, Guinness en groente.

De activiteit begon rustig, maar naarmate de avond vorderde, liep Liesje langzamerhand voller. Iedereen genoot volop van het vlezige eten en de Guinness vloeide rijkelijk, daardoor werd de kou al snel vergeten.

Toen er al enige alcoholische versnaperingen waren genuttigd, werden de activiteiten uitgelegd. Zo kon men aardappels schieten en  proberen een doelwit te raken, dit was niet al te makkelijk.

Een ander spel was het voetbalpoolen. De naam zegt het al, poolen met voetballen. Mede door de kou was dit niet heel lang een succes. Gelukkig was het in Liesje wel heel aangenaam, ondertussen werden daar al een paar bierspellen gedaan.

Toen iedereen eenmaal verzadigd was, gingen de eerste al weer weg. Hoewel andere nog even bleven voor een laatste toost, waarna de meesten nog door gingen bij het aansluitende feest op stratum.
Al met al was het een geslaagde activiteit, een traditie om er zeker in te houden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”All Galleries”]