Inmiddels is het bijna een traditie geworden: de carnavalscantus van Astarte en het E.W.D. Ook dit jaar kwamen een dertigtal leden en aspirantleden van beiden disputen naar dit heugelijk evenement om te genieten van het al dan niet te diep in het plastic bekertje te kijken en het zingen van vreugdevolle en carnavaleske liederen. Wat deze editie net iets specialer maakte dan de voorgaande, was dat het presidium bestond uit twee reünisten waarvan de gecombineerde studententijd de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie had bereikt.

Hoewel dit natuurlijk niet de sfeer bepaalt, kan ik achteraf rustig voor beiden disputen spreken als ik zeg dat het een mooie avond was en een prachtige start was van een carnavalsweek(end). Bedankt voor deze geslaagde editie en moge er nog vele volgen!

Prosit!