Op 9 december waande het dispuut zich wederom naar één van de zuidelijkste punten in het land. Ditmaal niet om de Dies te vieren en niet met de Brascursie van ons mam, maar wel om daar een lekker avondje te beleven samen met de dames van M.D.D. Ex Aequo.
Voordat wij ontvangen werden op het station hadden de dames al heerlijk voor ons gekookt en dit werd vlak na aankomst ook zeker gewaardeerd en verorbert onder het genot van een goudgele rakker.
Na dit vaste voer werd het tijd om dit even aan te lengen met wat ander gerei, maar niet in de vorm van lomp zuipen (dat kwam later pas). In de vorm van een crazy 88 werden allerlei opdrachten uitgevoerd waarbij ook een enkele alcoholische versnapering naar binnen werd gewerkt.
Uiteindelijk weer allen bij elkaar gekomen om daar een nog wat na te pilzen, een foet dronken te zien worden en daarna te gaan zuipen. Al met al een mooie avond, waar wellicht meerdere van mogen komen.