Op dinsdag 15 december bood De Weeghconst een opmerkelijk uitzicht.

Naast de standaard joligheid die men op deze locatie te allen tijde ten toon spreid met een biertje in de hand, lag er nu een serieuze blik in de ogen van menigeen. Opperste concentratie was gewenst om de tell van de medespelers aan de pokertafel te ontdekken en uit te buiten. Totale spanning hing om de roulettetafel in afwachting van vijfendertig maal meer rijkdom of faillissement…

Onder leiding van de AcCie werd deze avond in gang gezet en werd gespeeld om de eeuwige roem die de persoon met de meeste fiches aan het einde van de avond ten deel zou vallen. Onder het toeziend oog van de leden van het E.W.D. werden de spellen in goede banen geleid. Spontaan werden zelfs wijzen bedacht om rondom het welbekende ‘shut the box’ een gokssysteem te bouwen en uit te buiten. Dit tweeledige goksysteem, deels om de fiches gebouwd maar niet minder om het shotje dat de verliezer tot zich diende te nemen, leidde tot vele zure gezichten door minder smakelijke brouwsels en resulteerde in vele verliezers de volgende ochtend. Al met al een topavond dus!