Het best bewaarde geheim van 2015 veranderde op de vroege ochtend van vrijdag 31 Juli in een briljant plan, liften naar Berlijn. Team Maarten en Smits kwamen als eerste aan bij de familie Schuler, wat ze hier voor hebben moeten doen blijft een vaag verhaal.. Al snel volgde de aankomst van Schuit, Adrichem en Curby die in een wel heel grote auto rechtstreeks naar Berlijn wisten te komen. Vervolgens kwamen de heren Jansen, Straatman, Damme en Dekkers vol verbazing met 1 minuut verschil binnen.

Maar waar kwamen ze dan aan? Bij de familie Schuler, oftewel Malle, in Wedding. Vanuit daar kon de strak geplande tour starten, späti bier en flikkerende kelders stonden op het programma. Na een luxe overnachting werd iedereen fris en fruitig wakker om vervolgens via het vliegveld naar het zwembad te gaan. Na een kort bezoek aan de russen was het tijd voor kwaliteit. Live-muziek van een aarbei, live-kunst van onze eigen Corbijn.

Zondag was het rustdag met Kartoffelsalat. Oja, en een blonde duitser op een bunker.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Hephkantie 2015 – Berlijn”]