Dinsdag 3 februari vond het Gloeiend Gyros Gaffelen plaats. De jaarlijkse midwinter-broai die georganiseerd werd door de aspirant-leden der E.W.D. Hephaestus. Het was een koude avond die was omgetoverd tot een warm Grieks vreetfestijn. Deze avond konden de 67 deelnemers genieten van een onbeperkte hoeveelheid broodjes gemarineerd gyros vlees, met een home made tzatziki die zorgde voor een lichte knoflook geur. Ook kregen deelnemers met toga’s voorrang op de Griekse alcoholische versnapering Ouzo. Na het “dineren” was het tijd voor een Griekse traditie, namelijk de afwas. Men kon hun bord kapot smijten in een grote bak, waardoor het behoorlijk snel opgeruimd was. Hierna volgde de Griekse Bierspelen, waar nog een gratis fust aan gekoppeld was, gesponsord door OGD. Om 21:00 ging iedereen met gevulde magen en tevreden gevoel de stad onveilig maken. Al met al was het een gezellige avond met een lange (knoflook) nasmaak.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Gloeiend Gyros Gaffelen”]